avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partea dintr-un proces poate cere audienta ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partea dintr-un proces poate cere audienta presedintelui completului care judeca cauza ?

Partea dintr-un proces poate cere audienta presedintelui completului care judeca cauza ? Daca nu care este suportul legal.
Cel mai recent răspuns: bbeni , utilizator 13:09, 15 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuzare grefier voinea75 voinea75 De-a lungul sedintelor atat pt mine cat si pt partea adversa intr-un proces de partaj, grefierul nu a consemnat corect ce s-a discutat. A inversat ... (vezi toată discuția)
Audienta la presedintele instantei care judeca o clauza de retrocedare SIE SIE Dupa un an jumatate de la depunerea actelor la judecatoria Constanta cauza treneaza din cauza lipsei de acte pentru o suprafete de 200mp. Conditiile in care ... (vezi toată discuția)
''citativ'' mihaberceanu mihaberceanu Am o intrebare. Am cautat si pe net un raspuns dar nu am gasit. As dori sa cunosc semnificatia termenului \'\'citativ\'\'., daca exista o baza legala pentru ... (vezi toată discuția)