avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ARENDARE TEREN
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ARENDARE TEREN

Buna ziua

Arendarea unui teren extravilan pentru o perioada de 10 ani sau mai lunga are implicatii asupra mentinerii dreptului de proprietate al proprietarului ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:08, 20 Iunie 2016
Dreptul de proprietate asupra terenului nu este afectat in cazul unui contract de arendare, precum cel prezentat de dvs., adica nu se pierde proprietatea daca la asta va ganditi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prevenire uzucapiune Iulian Caluseru Iulian Caluseru Buna ziua!! Iau din timpul dumneavoastra cu o intrebare!! Bunicii mei dețin de pe timpul de-al doilea război mondial o suprafață de teren extravilan in ... (vezi toată discuția)
Imputernicire la notar ContSters359110 ContSters359110 verisoara mea spune ca are de la unchiul meu( tatal ei inca in viata) imputernicire de la notar , cum ca, poate sa vanda un teren parte a unchiului meu. ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren arendat g2na g2na buna ziua, am un teren extravilan pe care vreau sa-l arendez. Arendasul ar vrea sa se faca un contract pe 10 ani, insa eu nu stiu daca in acest timp (cei ... (vezi toată discuția)