avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... AMENDA DE LA POLITIE
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

AMENDA DE LA POLITIE

Buna ziua,
Am o rugaminte va rog sa ma indrumati ce sa fac
in data de 23.05.2016 am fost chemat la politie pentru audiere la ora 10, m-am prezentat dar seful de post care trebuia sa ma audieze nu a venit desi l-am asteptat doua ore nu a venit, am si martori pe primarul, vicele primar si secretarul a fost si sunat de primar si nu a raspuns azi am primit amenda prin posta pentru neprezentare, va rog sa ma indrumati cum pot sa contest amenda ptr ca eu m-am prezentat dar dl. nu a venit , stiu ca se contesta la tribunal dar pana acolo mai este o cale sa contest amenda ? va rog sa imi spuneti ce lege este
Multumesc
Cel mai recent răspuns: danyyyyy , utilizator 21:32, 15 Iunie 2016
Legea contenciosului administrativ nr. 554/2004

Art. 1.

(1) Orice persoană care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim, de către o autoritate publică, printr-un act administrativ sau prin nesoluţionarea în termenul legal a unei cereri, se poate adresa instanţei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoaşterea dreptului pretins sau a interesului legitim şi repararea pagubei ce i-a fost cauzată. Interesul legitim poate fi atât privat, cât şi public.

Faceti plangere la IPJ (acel sef de post la randul lui are superior) si aduceti la cunostiinta ,in declaratie, ce ati explicat mai sus. Puteti trece in plangere si martorii care au luat parte la incident, cat si numerele de telefon a acestora. Dvs. ati fost de buna credinta !
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iunie 2016
ContSters390045, utilizator
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contencios administrstiv. caut avocat cu experienta emilia ionescu emilia ionescu Care este procedura de chemare in contencios administrativ a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii pentru refuzul tacit de cetcetare a dosarului ... (vezi toată discuția)
Crere adresata consiliul local dar la care nu am primit nici un raspuns ! desprelegi desprelegi Am inaintat din oficiu o cererecatre consiliul local , dar acesta nu a fost aprobata si de catre primar iar prin urmare cereneanua fost dezbatuta in ... (vezi toată discuția)
Petiții mery50 mery50 Primăria sector 6, nu răspunde la petiție. Pot să merg în contencios judiciar? (vezi toată discuția)