avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Crere adresata consiliul local dar la care nu am ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Crere adresata consiliul local dar la care nu am primit nici un raspuns !

Am inaintat din oficiu o cererecatre consiliul local , dar acesta nu a fost aprobata si de catre primar iar prin urmare cereneanua fost dezbatuta in consiliul local.

Prin urmare carei institutii sa inaintez plangerea administrativa ( tribunal / sectia contencios administrativ ? )
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 13:27, 12 August 2012
Faceti plangere impotriva unitatii administrativ teritoriale reprezentata de primar.
Cererea de chemare in judecata o veti inainta tribunalului in a carei raza teritoriala se afla unitatea administrativ - teritoriala.
Temeiul este legea nr. 554 din 2004.
Conform art. 1 orice persoana care se considera vatamata intr-un drept al sau ori intr-un interes legitim, de catre o autoritate publica, printr-un act administrativ sau prin nesolutionarea in termenul legal a unei cereri, se poate adresa instantei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoasterea dreptului pretins sau a interesului legitim si repararea pagubei ce i-a fost cauzata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a face - institutie publica - instanta competenta material sa judece cauza cola cola care este instanta competenta sa solutioneze un litigiu -obligatia de a face , cand paratul este reprezentantul unei institutii publice , judecatoria-sectia ... (vezi toată discuția)
Pot contesta in instanta raspunsul primit de la o institutie publica? darria13 darria13 Am facut o adresa catre o institutie publica pentru a lamuri o situatie in care ma aflu. Am primit un raspuns ambiguu. Pot contesta acest rapuns in instanta? (vezi toată discuția)
Contencios administrstiv. caut avocat cu experienta emilia ionescu emilia ionescu Care este procedura de chemare in contencios administrativ a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii pentru refuzul tacit de cetcetare a dosarului ... (vezi toată discuția)