avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ACHIZITII PUBLICE
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ACHIZITII PUBLICE

BUNA ZIUA. STIE CINEVA CUM ARATA DOCUMENTUL STRATEGIA DE CONTRCTARE. AS DORI SA INCEP O LICITATIE SI NU PREA STIU CE SA FAC IN CEEA CE PRIVESTE ACEST DOCUMENT.
MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: mihaela_faxmedia , utilizator 17:55, 22 Iulie 2016
Nu exista un model tipizat inca. Ideea acestei strategii de contractare este de a elabora un singur document care sa cuprinda toate detaliile mentionate pana acum in notele justificative de evaluare a procedurii, de stabilire a valorii, de stabilire a criteriilor de calificare si a factorilor de evaluare, clauze contractuale... etc.
Detalii art 9 HG 395/2016
bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Note justificative adibeea adibeea Buna ziua, Acum, de cand, de cand se trimit spre validare de catre ANRMAP si documentatiile de atribuire, inteleg ca sunt foarte multe respingeri, din varii ... (vezi toată discuția)
Criteriu evaluare lipsa ibitza78 ibitza78 Pentru o procedura s-a stabilit criteriu de atribuire \"oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic\", fiind compus din 3 factori de evaluare. La ... (vezi toată discuția)
Punctaj minim pentru propunerea financiara catalinat catalinat Buna1 Am si eu o intrebare.Intr-o procedura de achizitie publica ce are criteriul de atribuire oferta ce mai avantajoasa din punct de vedere tehnico-economic, ... (vezi toată discuția)