avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Indemnizatie de instalare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Indemnizatie de instalare

Am un cadru didactic care in luna septembrie 2016 implineste 5 ani de la terminarea studiilor si de cand lucreaza in institutie. Nu a primit niciodata indemnizatie de instalare . Anul acesta a facut cerere pentru a beneficia de aceasta. Eu stiu ca poate beneficia conform hg 281/1993 in primul an de la absolvirea studiilor.Nu stiu ce ar mai putea face acum ca sa poata beneficia de aceasta acum?

Alte discuții în legătură

Prima de instalare lalex lalex Buna ziua! Se poate beneficia de prima de instalare daca am absolvit in anul 2016 si m-am angajat in invatamant,postul fiind la 48 de km de localitatea de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de instalare maria-m maria-m un cadru didactic angajat in septembrie 2013 cu data de 01, calificat nu a beneficiat de indemnizatia de instalare, acum la inceputul anului 2016 a depus la ... (vezi toată discuția)
Prima de instalare dianna20013 dianna20013 Buna ziua, lucrez in invatamant de 2 ani si inca nu am primit prima de instalare care se presupune ca trebuie primita in primul an de invatamant. Ce ar ... (vezi toată discuția)