avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Infiintare popriri salariat...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Infiintare popriri salariat...

Buna ziua,

Am de infiintat 2 popriri pentru un salariat astfel:
1. ptr minor 25 % din venitul net
2.ptr rate banca de la birou executor jud( aici nu mentioneaza decat suma totala).

Care sunt procentele de infiintare popriri?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: EmiB , utilizator 14:53, 16 Iunie 2016
Conform art. 729, alin 2, Cod Procedura Civila, in cazul mai multor urmariri asupra aceleiasi sume, maximul admis este de 50% din venitul lunar net, ce se va imparti astfel: 25% pensie alimentara iar 25% catre banca, pana in momentul in care se va stinge suma executata de catre institutia bancara, ramanand doar cu 25% pensie alimentara(in cazul in care, intre timp, nu apar alte popriri).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara.fiul meu are 4 popriri astfel:2 popriri catre un ... adriana2908 adriana2908 Bună seara.Fiul meu are 4 popriri astfel:2 popriri catre un executor caruia i se vireaza 50%direct de catre angajator, restul de 50%i se virează in contul ... (vezi toată discuția)
O intrebare- poprire exu exu Buna ziua am si eu o intrebare am o popriere pe salar dar urmeaza sa dau pensie alimentare pentru fetita mea cat va fi poprirea totala la un salar minim pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! sunt pensionar de boala grad iii cu pensie de 800 ... adriannairda adriannairda Buna ziua ! Sunt pensionar de boala grad III cu pensie de 800 ron pe luna pe care o ridic de pe card. Am o poprire impusa de executor judecatoresc in urma unui ... (vezi toată discuția)