avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Încuviințare executare silită
Discuție deschisă în Executare silită

Încuviințare executare silită

Bună ziua!

A fost încuviințată o executare silită pentru o datorie bancară împotriva mea de către Judecătoria Bacău (circumscripția Bacău-Neamț) la cererea unui executor din Neamț. Eu am avut domiciliul în Bacău până acum doi ani, dar îl am în București de atunci. Am contactat executorul și a închis procedura de executare și mi-a transmis acest fapt în scris.
Dilema mea e următoarea: Ce se întâmplă cu termenul de prescripție în acest caz? Pentru că ar fi foarte aproape...

Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:37, 16 Iunie 2016
Termenul de prescriptie intrerupt initial prin inceperea executarii silite isi reia cursul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare termen de prescripție a unei datorii Mihai Cochior Mihai Cochior Bună ziua! Am următoarea situație: În luna Mai 2016 o judecătorie necompetentă (circumscripția Bacău-Neamț, eu având domiciliul în București de ... (vezi toată discuția)
Înființare poprire salariu de către executor din altă circumscripție Mihai Cochior Mihai Cochior Bună ziua. Am fost notificat că mi s-a înființat o poprire de către un executor judecătoresc din circumscripția Bacău-Neamț, eu având domiciliul ... (vezi toată discuția)
Executare ONU EMIL ONU EMIL Un contract de leasing in care scrie ca reprezinta titlu executoriu mai trebuie investit de instanta judecatoreasca. Soc. de leasing este din Bucuresti iar eu ... (vezi toată discuția)