avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... luare in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

luare in spatiu

am o nepoata casatorita cuun sarb plecata din tara in italia a parasit parintii,de fapt mama ei a divortat de tatal ei care este fratele meu,e plecata cu mama ei in afara,acum doreste sa vin a sa o ia in spatiu si pe ia si pe sarb fratele meu .Eu cu fratele nu am facut succesiune dupa ce au decedat parintii ,am considerat ca nu este cazul.ce repercursiuni pot sa se iveasca daca ii ia in spatiu? ma refer pentru viitor,fratele fiind si bolnav,eu il reprezint peste tot,am procura,este sub tutela mea?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:49, 16 Iunie 2016
Pentru a putea fi acordata viza de resedinta este necesar acordul proprietarului de drept al bunului imobil
In contextul in care proprietarii de drept ai bunului imobil =parintii dv sunt decedati ,mostenitorii nu pot desfasura demersuri pentru acordare viza de resedinta
Este necesar ca initial sa se dezbata succesiunea si abia dupa eliberarea certificatului de mostenitor pot fi desfasurate demersuri pentru acordare viza de resedinta=luare in spatiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Strain de succesiune hacman hacman Stimate Doamne/Stimati Domni AVOCATI/CONSILIERI JURIDICI In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru acest site: 1) administratorului si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sper ca ma puteți ajuta cu o moștenire foarte complicata. ... Daiceai Daiceai Buna ziua Sper ca m-a puteți ajuta cu o moștenire foarte complicata. Tatăl decedat in 98 ,mama decedata în 2012 Nu sa făcut succesiune din cauza ... (vezi toată discuția)
Neintelegere intre mostenitori constantin29 constantin29 Buna dimineata,am si eu urmatoarea problema. Mamei mele i-a ramas mostenire de la parintii ei decedati o casa micuta plus vreo 120 mp,si terenuri intravilan ... (vezi toată discuția)