avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Modalitate de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Modalitate de executare silita

Piritii au de platit catre mine 42.000 de lei drept de folosinta . Hotarire certficata . Intrebarea este : pot cere ca si despagubire numai imobilul acestora care a fost expertizat la 41.000 de lei , separat, fara a se pune in discutie intreaga proprietate adica , imobil + teren aferent ?
Cel mai recent răspuns: ContSters382135 , utilizator 17:40, 19 Iunie 2016
Fiti un pic mai explicita. Ar fi bine sa copiati intreg dispozitivul hotararii.

Va puteti indrepta pe calea executarii asupra oricarui bun / conturi.
DECI : am cistigat un proces in care Instanta mi-a acordat ca si despagubire pt. drept de folosinta 42.000 lei . Piritii : unul nu are venituri , celalat are pensie . Ambii locuiesc ca si coproprietari in acelasi imobil . Eu vreau sa il execut pe cel fara venituri pe partea lui de imobil , iar ecel cu pensie , sa ii pun poprire . Acestia doi , mamasi fiu , locuiesc in aceasta cladire care a ramas in urma unui partaj judiciar pe care l-am cistigat . Eu am ramas cudoua parti , iar acestia cu o parte din masa partajabila . Cladirea reprezinta treimea cu care au ramas acestia care nu au iesit din indiviziune , locuiaesc asa la gramada . Pot sa ii execut asa cu am aratat mai sus ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iunie 2016
ContSters382135, utilizator
Ei impreuna o 1/3 ca si cota parte, asa inteleg. Puteti apela la executor pt executare imobiliara a amandurora si scoate treimea la licitatie si apoi adjudec in contul creantei, inteleg ca dvs aveti 2/3 din restul imobilului..
Da . Am 2/3 . s-a iesit din indiviziune , ei au ramas cu o treime .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar, despagubiri prietenulomului prietenulomului In cazul in care instanta atribuie intreaga cladire uneia dinte pari cu conditia ca cealalta parte sa fie despagubita iar partea care trb sa despagubeste nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobiliara- recuperare suma datorata/obligatie in solidar rona1958 rona1958 Buna ziua . Am de recuperat o suma de 42.000 lei de la piriti . Doresc sa ma indrept imputriva imobilului care la rindul lui valoreaza in jur de 30.000 de lei ... (vezi toată discuția)
Se poate cere atribuire prin compensare ? ContSters341448 ContSters341448 Am un partaj judiciar - iesire din indiviziune - la care am conexat un dosar - pretentii lipsa de folosinta - . Am acolo 2/3 din casa si teren . Pot cere ... (vezi toată discuția)