avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Orele de religie in scoli
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Orele de religie in scoli

Buna.
Exista un avocat cu care as putea sa dau sistemul educational / statul in judecata pentru minciunile introduse la orele de religie? Sub ce fapte se pot incarda acestea? Nu cunosc legea si nici nu stiu unde sa caut: inselatorie, manipulare, minciuna? Ma consider intentionat inselat de catre sistem in vederea manipularii si obtinerii de foloase de pe urma acesteia. Exista vreo sansa sa se poata identifica cel vinovat direct de aceste fapte? In speta preotul care ne preda religie? Exista un avocat pe aici cu care pot sa merg pe drumul acesta? Stiu exact cine, cum si de ce a ajuns sa ne predea religie in clasa mea, neavand nici macar un modul pedagogic in spate. Se pot incadra undeva aceste fapte?
Cel mai recent răspuns: horatiusasu , utilizator 08:12, 19 Iunie 2016
După părerea mea nu aveți nicio șansă în caz de proces.
Este inutil orice demers judiciar.

În cazul dvs. nici măcar nu are sens sa mergeți sa consultați avocat.

Ce anume va spune preotul de ziceți ca va dezinformează?

Sau ce ați vrea sa va zică?
Ultima modificare: Duminică, 19 Iunie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Pai incercati sa dati in judecata pe Dumnezeu. Mergeti direct la sursa, nu va incurcati cu preoti, biserici etc.
Nietzsche: "Dumnezeu a murit"
La moartea lui Nietzsche: "Nietzsche a murit. Dumnezeu".
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A fi sau a nu fi... stat laic Vlad-Fr Vlad-Fr Sunt foarte curios sa vad opiniile romanilor despre acest subiect. Astazi, statul Roman si Biserica nu sunt separate, sau nu destul. A fi stat laic nu inseamna ... (vezi toată discuția)
Drept si religie.... Marius Bote Marius Bote Bună ziua. Va punem oîntrebare mai delicata. Drept si religie. Un preot, refuza sa imi elibereze certificatul de Botez al nepotelului meu. Pentru un Botez ... (vezi toată discuția)
Preotul ortodox i-a spus bunicii că nu va aproba înmormântarea ei lângă bunicul, unde are concesionat locul de veci, pentru că s-a pocăit. ce pot face ca să-l conving atunci când va sosi momentul? wazz wazz Buna ziua Bunicul meu a fost ingropat in cimitir ortodox acum 25 ani. Bunica mea are si ea loc de veci langa el tot de atunci. Ieri popa i a spus ca nu va ... (vezi toată discuția)