avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

as dori sa fac angajari cu data de 18 (simbata) data deschiderii unitatii, pot transmite astazi vineri in revisal contractele cu data de miine (18.06)?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: agherghina , utilizator 15:24, 17 Iunie 2016
La angajarea fiecarui salariat, c.i.m. se inregistreaza in registru cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariatul in cauza.

In speta, daca data inceperii activitatii este 18.06.2016, atunci c.i.m. se va opera si se va transmite in REVISAL cel mai tarziu in data de 17.06.2016.

In caz contrar, angajatorul este pasibil de o amenda contraventionala in cuantum de 10.000 lei pentru fiecare persoana primita la munca fara transmiterea la inspectoratul teritorial de munca a registrului completat cu toate elementele contractului individual de munca, fara ca amenda totala cumulata sa depaseasca suma de 50.000 lei.
multumesc mult
Astazi este ultima zi in care puteti transmite angajarea cu incepere pe data de 18.06.2016.
Avand in vedere ca lucrati sambata, nu uitati sa treceti spor de week-end. Spor la treaba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in revisal spor de week-end cata8 cata8 Din cate am citit ,inteleg ca ptr un salariat care lucreaza sambata sau duminica primeste un spor de week-end. Daca el lucreaza prin rotatie , 1-2 week-end-uri ... (vezi toată discuția)
Greseala reactivare cim adiprisacariu adiprisacariu Buna ziua, va rog sa ma ajutati/indrumati intr-o problema. Am avut un angajat care a plecat in somaj in 2013, dupa cateva luni s-a reintors in firma mai exact ... (vezi toată discuția)
Lucrul si sambata anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in cazul in care in cadrul societatii se lucreaza in fiecare sambata, prin rotatie. Trebuie anuntat la ITM ... (vezi toată discuția)