avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare asupra unui contract de comodat
Discuție deschisă în Executare silită

executare asupra unui contract de comodat

buna ziua!
as dori sa aflu pareri, ref la daca si cum poate fi urmarit un contact de comodat de catre un creditor al comodatarului !
Cel mai recent răspuns: Marian Bucur , Avocat 18:41, 19 Iunie 2016
Nu se poate urmări deoarece este fără bani comodat ul.
buna seara!
va multumesc pt raspuns!
cred ca treb sa va dau mai multe detalii.
obiectul ctr de comodat e un spatiu comercial.
in cazul in care ar fi inchiriat in totalitate unui tert, creditorul poate personal sau prin excutor sa ceara incasarea chiriei in contul creantei sale pe care o are asupra comodatarului ???
si daca , da , in ce baza ?
si daca , nu, in ce baza ?
va multumesc anticipat pt raspunsuri !!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
art 729 CPC
multumesc pt raspuns.
nu m am edificat dar am citit art 800 si acolo parca ar fi ceva .....
mai citesc si revin !!!
o zi buna !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pot fi urmărite veniturile periodice, asta spune articolul, cu excepția celor prevăzute de lege, și în limitele prevăzute de lege. Veniturile dintr-un contract de închiriere/ locațiune sau cum o mai fi el se pot urmări

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma straina inchiriaza (da in chirie) spatiu agnes1999 agnes1999 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri, va rog sa ma sfatuiti, in cate locuri am intrebat fiecare are alte pareri. Firma straina cumpara spatiu de productie ... (vezi toată discuția)
Contract comodat tincuc tincuc Bună ziua, Mă puteți lămuri, vă rog in aceasta privință- Un spatiu care face obiectul unui contract de comodat poate fi inchiriat unei terte persoane, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! sunt pensionar de boala grad iii cu pensie de 800 ... adriannairda adriannairda Buna ziua ! Sunt pensionar de boala grad III cu pensie de 800 ron pe luna pe care o ridic de pe card. Am o poprire impusa de executor judecatoresc in urma unui ... (vezi toată discuția)