avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract comodat

Bună ziua,
Mă puteți lămuri, vă rog in aceasta privință- Un spatiu care face obiectul unui contract de comodat poate fi inchiriat unei terte persoane, de catre comodatar, in conditiile in care are acceptul comodantului?

Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, cu siguranta, daca exista acordul comodantului. (art. 2148 alin. (2) Cod civil)
Mai concret, situatia se orezinta astfel: persoana fizica este proprietarul care da prin comodat unei societati 2 spatii comerciale pt a le folosi, administra, inclusiv inchiria. Aici aveam nelamurirea - daca societatea comerciala poate inchiria aceste spatii, avand in obiectul de activitate si caen pt inchirieri? Multumesc mult.
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
trandafir2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, societatea poate închiria aceste spații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere sediu obtinut prin contract de comodat Lulica Lulica Buna ziua In cazul unui SRL cu asociat unic, acesta face un contract de comodat prin care o parte din locuinta si terenul sau sunt date societatii pentru ... (vezi toată discuția)
Spatiu inchiriat de la o societate care-l administreaza sub forma de comodat. adolfone adolfone Doresc sa inchiriez un spatiu. Proprietarul nu vrea sa faca contract direct din persoana fizica, si imi propune sa imi faca contract de inchiriere intre firma ... (vezi toată discuția)
Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)