avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul individual de munca

Daca lucrez la o institutie publica cu personalitate juridica contractul individual de munca trebuie inregistrat la ITM? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 17 August 2009
E prevazut in Codul Muncii - art. 34. (registru general de evidenta al salariatilor).
Ultimul act normativ care-l reglementeaza este OUG 65/2005.
Eu stiam ca s-a desfiintat la un anumit timp dupa introducerea Revisal ...
"Revisal" trebuie intocmit si completat si de institutiile de stat.
Asa este, el acum face obiectul arhivei.
Cred ca este vorba de Regsitrul de evidenta al salariatilor in format electronic care se intocmeste si se depune la ITM de catre toti angajatorii (atat cei din sectorul privat , cat si cei din sectorul public) care au incheiate c.i.m.

Registrul de evidenta al salariatiatilor este reglementat , in prezent, de HG nr.161/2006. :)

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract de munca tromar tromar Care este termenul de inregistrare a unui contract individual de munca la ITM ? Toate unitatile sunt obligate sa inregistreze aceste contracte la ITM ? (vezi toată discuția)
Bugetarii sunt obligati sa integistreze contractele de munca la itm? pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua,o lamurire va rog: Contractele de munca incheiate de unitati bugetare pe perioada determinata trebuie inregistrate si la ITM sau numai la ... (vezi toată discuția)
Stat de plata salariati si contracte de munca depuse in format electronic din 2011 consela consela am o intrebare: incepand cu ianuarie 2011 contractele de munca si statele de plata vor fi depuse in format electronic? sub ce forma pe email ,cd ,sau ... (vezi toată discuția)