avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Procedura standard de operare pierduta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Procedura standard de operare pierduta

Buna ziua,

As vrea sa stiu va rog ce mai pot face daca am pierdut o procedura standard de operare, originalul. Mentionez ca am mai multe copii ale procedurii (cu difuzare controlata si cele spre informare). In prezent respectiva procedura este anulata, nu mai lucram dupa ea.

Cum as putea demonstra eu in cazul unui audit extern ca in perioada X am lucrat conform acelei proceduri avand in vedere ca nu mai am originalul?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce fel de exemplare se vor emite? oanaportar oanaportar Bună seara ! Vă rugăm frumos să ne lămuriți cu privire la felul exemplarelor emise în cazul unei Decizii interne. Decizia se emite doar în ... (vezi toată discuția)
Auditor Medu Medu Cine poate fi auditor(conditii)? Ce pregatire este necesara pentru aceasta functie? Cu cat sunt remunerati auditorii? Este obligatorie angajarea ... (vezi toată discuția)
Audit intern la o societate juridica proprietate privata flori_m2005 flori_m2005 Va rog mult sa ma ajutati si pe mine, daca se poate, cu unele idei pentru desfasurarea auditului intern la o firma privata. Societatea este auditata extern, ... (vezi toată discuția)