avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

Buna seara tuturor,ma adresez in special d-nei Gabriela Pintea si inainte de a formula intrebarea tin sai multumesc pt. sfaturile (raspunsurile) date cu ceva vreme in urma : deci am actionat in instanta casa de pensii pe motivul ca punctajul total a fost impartit la 30 de ani si nu la 20 de ani,mentionez ca am 20 de ani 3 luni si 27 de zile lucrati in gr 1 de munca inainte de 2001,acum sunt in situatia de a da raspuns la intimpinare,spuneti-mi va rog ce lege sa invoc ,O.U.G.sau decizia 40/2008
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:46, 20 Iunie 2016
Este vorba despre Decizia nr.11/2015 a ICCJ.
Eu am trecut prin acesta situatie.
Discutiile le-am purtat pe acest topic:

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2016
Carp Mircea, utilizator
george577 a scris:
Mulumesc pt raspuns ,dar as mai avea o intrebare si anume in inampinarea trimisa de casa solicita proba cu inscrisurile aflate la dosarul de pensie si care au stat la baza stabiliri drepturilor de pensie. La ce inscrisuri face referire ,ca doar toate sunt la dosar (cm.copie si original,in care e specifica gr 1 de munca conf.legi 3/1977 +adv copie ci +cerere?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare punctaj pensie Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Bunicul meu s-a pensionat in 01.08.1988(sub incidenta legii 3 din \'77). A lucrat in grupa 1 de munca 20 de ani si 3 luni. Actuala decizie de pensionare ii ... (vezi toată discuția)
Mod de recalculare a drepturilor de pensie dupa aparitia deciziei iccj nr. 11/ 2015 POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE In MO nr.522/ 14.07.2015 a fost publicata Decizia ICCJ nr.11/ 2015 prin care s-a admis RIL formulat referitor la modul de recalculare a drepturilor la pensie ... (vezi toată discuția)
Despre decizia nr 15/2015 a iccj privind stagiul de cotizare FRD FRD Tatal meu a primit astazi decizia de trecere la pensie pentru limita de varsta. Doreste sa conteste aceasta decizie in termenul legal de 30 de zile . ... (vezi toată discuția)