avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale IMPOZIT CLADIRI SI TERENURI
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

IMPOZIT CLADIRI SI TERENURI

A SOSIT PE NUMELE LUI TATA O POPRIRE PE CONT CA AR AVEA DE PLATA O SUMA - IMPOZIT LA PRIMARIE. EL NU ARE ROL DECAT PE O MASINA SI 50 METRI PATRATI PE CARE EXISTA O CAMERA COTATA CA ANEXA CRED. IMPOZITUL PE CARE IL ARE DE PLATIT ESTE IMPARTIT PE TEREN INTRAVILAN, EXTRAVILAN, CLADIRI, MASINA. EI SINT MAI MULTI FRATI, NU S A FACUT TAXA DE SUCCESIUNE CRED CA I S AU CALCULAT LUI TOATE PAMINTURILE. CUM SA PROCEDAM?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 10:45, 17 August 2009
Pai mergeti la Primarie si solicitati o adeverinta rol pe numele tatalui d-voastra.
Apoi faceti o contestatie la executare si in paralel o petitie la Primarie.
gabescu a scris:

Pai mergeti la Primarie si solicitati o adeverinta rol pe numele tatalui d-voastra.
Apoi faceti o contestatie la executare si in paralel o petitie la Primarie.

Corect! Si discutati cu ceilalti frati ai tatalui in vederea dezbaterii succesiunii! In acest fel nu vor mai aparea astfel de probleme!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri si terenuri ROXANA NEDELEA ROXANA NEDELEA A SOSIT PE NUMELE LUI TATA O POPRIRE PE CONT CA AR AVEA DE PLATA O SUMA - IMPOZIT LA PRIMARIE. EL NU ARE ROL DECAT PE O MASINA SI 50 METRI PATRATI PE CARE ... (vezi toată discuția)
Poate fi atacat certificatul de mostenitor rezultat in urma succesiunii ca urmare a decesului tatalui meu de catre bunicul si unchii mei{tatal si fratii defunctului} ionutcodreanu ionutcodreanu Anul acesta in luna martie tatal meu a decedat,iar in luna septembrie a facut succesiune in urma careia a rezultat certificatul de mostenitor si mostenirea ... (vezi toată discuția)
Titluri de proprietate S.Elena S.Elena Buna Ziua! Tatal meu a cumparat un loc de casa in anul 1961. In anul 1965, a construit casa pe acel loc. In anul 1993 s-a emis un titlu de proprietate. Pe acel ... (vezi toată discuția)