Incepind din data de 13.06.2016 ne este interzis sa mai venim la munca in pantaloni scurti slapi sandale etc tinuta de vara . Am fost avertizati ca o sa fim opriti la poarta si o sa ni sa interzica intrarea in fabrica . Mentionez ca dupa intrarea in fabrica ne echipam cu salopete si papuci de protectie. Deci imi este impus sa ma imbrac cum doresc dansi cind sunt 35-40 grade afara. Cum este catalogata aceasta problema? O zi buna.
Cred ca este o chestiune ce tine doar de regulamentul interior al unitatii in care va desfasurati activitatea! In multe unitati,mai ales in companiile multinationale, in cultura lor organizationala au inclus acest regulament vestimentar intern,asa zisul "dress code"Nu aveti alceva de facut decat sa -l respectati !
Desigur,regulile opereaza doar in incinta unitatii in care va desfasurati activitatea!
Corect Dar am colegi care au fost opriti la poarta si interzis accesul in fabrica . Motivul ? Pantaloni scurti si slapii sau sandale cu degetele descoperite. Acestia au intrat in fabrica abia cind alti colegi binevoitori au mers in vestiar si au adus pantaloni de salopeta si papuci de protectie . Deci s-au schimbat la poarta.