avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie cod vestimentar.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie cod vestimentar.

Incepind din data de 13.06.2016 ne este interzis sa mai venim la munca in pantaloni scurti slapi sandale etc tinuta de vara . Am fost avertizati ca o sa fim opriti la poarta si o sa ni sa interzica intrarea in fabrica . Mentionez ca dupa intrarea in fabrica ne echipam cu salopete si papuci de protectie. Deci imi este impus sa ma imbrac cum doresc dansi cind sunt 35-40 grade afara. Cum este catalogata aceasta problema? O zi buna.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:41, 20 Iunie 2016
In aceste situatii, nu aveti decat sa va schimbati la intrarea in fabrica.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca exista o asemenea restrictie,atunci si angajatorul ar trebui sa va puna la dispozitie un spatiu-vestiar chiar la intrare ,respectiv chiar la poarta,in care sa puteti sa va schimbati tinuta de oras in conditii civilizate ,inainte de a intra in incinta fabricii !
Potrivit art.245 alin.1 C.mun., orice salariat interesat poate sesiza angajatorul cu privire la dispoziţiile regulamentului intern, în măsura în care face dovada încălcării unui drept al său.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare regulament ordine interioara fara acceptul angajatului kniffe kniffe Buna ziua Daca la angajare am semnat un contract si un reg de ordine interioara, in ce masura se poate modifica reg intern fara acordul meu? ex concret: in ... (vezi toată discuția)
Avocatnet 2008: avocat in blugi Gabriela Mihai Gabriela Mihai Pentru ca este duminica si tocmai am primit o stire de la legalnet, simt nevoia unei divagatii. Cum trebuie sa se imbrace un avocat? Am vazut avocati in: ... (vezi toată discuția)
Normativ acordare echipament de lucru Cristinabv Cristinabv Va rog sa-mi spuneti niste acte normative care sa ma ajute sa intocmesc un [b]normativ pentru acordarea echipamentului de lucru [/b]personalului incadrat ca si ... (vezi toată discuția)