avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce mi se poate intampla?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce mi se poate intampla?

buna ziua . am trimis un SMS cumnatului cu care tocmai am terminat o dezbatere succesorala . Am ales calea sms-ului pt ca nu doreste sa-mi raspunda la tel pt a elucida o problema. SMS-ul nu contine injurii , amenintari ci o discutie decenta. Cumnatul ma ameninta ca ma da in judecata pt ca i-am trimis sms-ul ca sa fiu amendata . Este posibil asa ceva ?multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:48, 19 Iunie 2016
Nu este posibil asa ceva, adica sa fiti amendata, daca faptele sunt asa cum le-ati descris aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie de buletin ilegala retinuta si santaj cu ea NeoNeo NeoNeo Buna ziua, o anumita persoana fizica mi-a expediat sms cum ca ar detine o copie de buletin de-a mea,copie care a fost facuta in urma cu vreo 2 luni pentru ... (vezi toată discuția)
"hartuire sexuala" student19 student19 Buna ziua! De doua zile sunt intr-o presiune continua datorata unui anumit incident/glume neinspirate. Dorind sa facem o gluma printr-un sms cu un coleg, i-am ... (vezi toată discuția)
Amenintari prin mesaje! nic1 nic1 cumnatul meu ma amentinta prin intermediul sms-urilor.... cum pot proceda legal pentru incetarea acestor amenintari? amenintarile sunt cu ... (vezi toată discuția)