avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie de constructie

Pot obtine o autorizatie de constructie daca pe teren nu am decat chitanta de mana prin notariat imi poate spune si mie cineva va rog
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 16:23, 23 Iunie 2016
Mergeti la primaria de care apartineti , solicitati certificatul de urbanism, care fara act de proprietate si intabularea terenului nu cred ca va eliberaza , doar informativ , daca pute ti sau nu construi pe acel teren .
Depinde ce titlu aveti. nu exista chitanta de mana prin notariat. ca sa obtineti autorizatie de construire trebuie sa fiti proprietar si sa aveti acte in regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren cu probleme pt constructie casa tripluX tripluX Buna seara! Vreau sa cumpar un teren intravilan 400 mp.de la o persoana care mi-a aratat ca si act doar un titlu de proprietate. A zis ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)
Transferul, transmiterea autorizatiei de construire impreuna cu terenul Se pot transmite drepturile ce decurg din autorizaţia de construire cu proiectul tehnic, certificatul de urbanism in termenul de valabilitate cu menţiunea ... (vezi toată discuția)
Teren constructie balcon paliucatalina paliucatalina as dori sa aflu cui ii apartine terenul de sub balcoanele de la etajele superioare ale blocului? Mentionez ca in contractul de vanzare-cumparare nu se ... (vezi toată discuția)