avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces verbal bunuri la vanzare-cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces verbal bunuri la vanzare-cumparare apartament

Doresc sa cumpar un apartament. Am semnat antecontractul si am negociat (verbal) ca in pretul stabilit sa ramana in apartament mobila si electrocasnicele. Doresc ca inaintea semnarii contractului de vanzare-cumparare sa facem un proces-verbal in care sa trecem toate bunurile care vor ramane in apartament. Are valabilitate legala acest proces-verbal? Trebuie incheiat la notar un act aditional?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Carmen_2103 , utilizator 10:16, 22 Iunie 2016
Are valabilitate acel P-v si este indicat sa faceti referire in mod expres la act si bunuri. Bravo!
P.s. Trebuia facut inca din faza negocierilor si a acceptarii ofertei de vanzare.
Poteti sa faceti orice hartie sau sa discutati, dar la final e bine sa fiti pe pozitie pentru ca din experienta mea personala riscati sa va ia si aplicele din baie, si suportii de prosoape si usa de la intrare (DA usa de protectie exterioara - la casa). Deci fiti vigilent. Cu procesele ulterioare e mai mare daraua ca ocaua!
Puteti introduce in contractyul de vanzare cumparare ca apartamentul se preda si cu lista de bunuri din anexa si intocmiti in acest sens o anexa cu bunurile care o sa vi le lase vanzatorul.
Da, actul trebuie sa se faca la notar. Si eu am patit-o.. Am cumparat un apartament cu tot ce este in el dar la final au lasat doar ce era fara valoare sau nu aveau unde sa duca.
Si pareau niste oameni seriosi :-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ma pot asigura ca apartamentul ramane mobilat si utilat dupa cumparare eugen_2 eugen_2 Vreau sa cumpar un apartament pentru care platesc ceva bani in plus pentru ca vanzatorul il vinde mobilat si utilat. Cum ma pot asigura ca proprietarul chiar ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare teodorescu_mgv@yahoo.com teodorescu_mgv@yahoo.com buna ziua am si eu nevoie de un sfat, am vandut un apartament in bucuresti acum aprox 2 luni, inainte de vanzare( de a se face actul de vanzare cump la ... (vezi toată discuția)
Contract v-c incheiat la avocat caradis caradis Buna ziua. In anul 2004 am incheiat un contract de vanzare-cumparare la avocat. Apartamentul este intabulat si in momentul de fata vreau sa-l vand. Notarul ... (vezi toată discuția)