avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sfat alegere COD CAEN afacere/firma.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sfat alegere COD CAEN afacere/firma.

Buna ziua,
As dori sa ma ajutati cu sfaturi privind alegerea codurilor caen pentru firma ce vreau sa o deschid.
domeniul va fi SRL,din cate am inteles pot sa trec mai multe coduri ca sa am mai multe sanse.
Odata firma se va ocupa cu reparatii instalatii de aer conditionat ata pentru aparatele de aer conditionat casnice cat si pentru climatizarea autovehiculelor,reparatii frigidere,lazi frigorifice,aparate de climatizare,efectuare de teste si diagnosticari pentru acest domeniu.
Practic este vorba de frigotehnist aici.
Dar nu stiu ce coduri caen se aleg deoarece se doreste atat pe aparatele casinice frigidere,aer conditionat cat si auto.

Si o a doua functie in firma va fi Webdesign,Construire site,de la 0,asistenta pentru site-uri web,mentenanta site-uri web,asigurari consultanta/suport in realizarea unui site web,idei etc.
Iar mai apoi si webhosting,edeisgn site web,administrare site web,etc.
In principal va fi constructii siteuri web,mentenanta,ajutor/suport pentru cei acre au nevoie de un site web pt firma lor etc.

Vreau pt fiecare in parte codurile caen necesare.

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: vladut28 , utilizator 13:48, 20 Iunie 2016
CAEN 4322 - Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat

CAEN 6201 - proiectarea şi programarea paginilor web
Vedeti si : www.avocatnet.ro/content/for...

Multumeasc foarte mult pentru suportul acordat,
Mai intreb ceva tot aici.
Pentru acel contract de inchiriere pentru sediul unde va fi firma daca spatiul apartine ambilor parinti si ambii au drept de propietar si vor sa mi-l dea pt firma gratuit fara sa platesc am inteles ca se face un contract.
La acel contract unul din parinti trebuie sa semneze sau ambii?
Repet ambii au drept de propietar,in cazul in care unul e plecat in strainatete ce se poate face? se poate completa cererea si trimite prin email sau trebe legalizata la notar?
Se va incheia un contract de comodat.

Contractul poate fi semnat si de catre un singur proprietar, dar numai in situatia in care acesta are imputernicire si din partea celuilalt proprietar.
Si in cazul in care nu are imputernicire ?
Iar unul din parinti este in strainatate?
Se poate completa acolo contractul si sa-l trmita prin fax/email?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa instalatii electrice si sanitare, reparatii, mentenanta tehnica catalin_utilizator67 catalin_utilizator67 Buna ziua, Doresc sa deschid un PFA pentru efectua instalatii electrice si sanitare, reparatii, mentenanta tehnica la locuinta clientilor. Am experienta ... (vezi toată discuția)
Cod caen 8299 - nici o descriere detaliata a activitatilor ??? Clear Clear [b]Am acest cod caen trecut pe certificatul de inregistrare a unei Intreprinderi individuale cu specificatiile urmatoare: \" 8299 - alte activitati de ... (vezi toată discuția)
Antena gsm montata pe bloc andromeda71 andromeda71 Buna ziua, Parintii mei locuiesc intr-un bloc pe care a fost amplasata o antena GSM. Antena este amplasata deasupra apartamentului lor din 2005. De Sarbatori ... (vezi toată discuția)