avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Prestari servicii - adaos materiale consumate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Prestari servicii - adaos materiale consumate

Buna ziua,
va rog daca ma ajutati sa imi clarific urmatoarea nelamurire: o societate care presteaza servicii de instalatii catre alte persoane juidice cumpara inclusiv materialele utilizate la lucrare. Este corect daca la momentul in care fac factura ce contine "prestari servicii instalatii cf contract x si deviz Y" ca pe deviz sa apara serviciul prestat si materialele folosite, iar la materiale sa nu trec doar pretul meu de achizitie si sa fie inclus si un adaos, avand in vedere ca eu nu fac comert cu materialele respective dar am un cost de manipulare si gestionare a lor? Mai mult eu negociez la cantitati mari de materiale si obtin un pret bun? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Achizitie materiale si refacturare clientului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, un PFA cod CAEN 4321 - proiectare si instalatii electrice - efectueaza lucrari pentru clienti in urmatorul mod: achizitioneaza toate materialele ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila caen 4322 daryana daryana Buna ziua !! Am o firma care efectueaza lucrari de instalatii,reparatii si revizii aer conditionat. Pentru aceste lucrari achizitionez diferite materiale ... (vezi toată discuția)
Deviz reparatii scule electrice Emily_P Emily_P In situatia in care am vanzari de marfa dar si reparatii conform unui deviz cum se inregistreaza in contabilitate piesele respective? Este obligatorie ... (vezi toată discuția)