avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitie loc parcare in rate
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitie loc parcare in rate

Am incheiat in 2014 o promisiune de vanzare-cumparare a unui loc de parcare cu plata in rate timp de 24 luni. Eu sunt cumparatorul si sunt persoana fizca, vanzatorul este persoana juridica. In promisiune este sepcificat astfel "pretul vanzarii stabilit de comun acord este de 2100 euro care include TVA de 24%".
Vreau sa stiu acum in 2016 cand TVA este 20%, dupa plata ratelor de avans si cand vom incheia actul final de vanzare cumparare, care va fi pretul final pe care trebuie sa-l achit? Tot 2100 euro, sau valoarea corectata cu TVA-ul de 20% in loc de 24%? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:20, 20 Iunie 2016
Pentru a putea achita pretul loc parcare cu dobanda actuala,notificati promitentul vanzator
Ulterior se poate incheia act aditional care sa consemneze modificarea TVA-ului,astfel incat si pretul de achitat loc parcare se va micsora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare preț apartament într-un imobil în construcție. este normal să mi se ceară bani în plus față de prețul din antecontract? stelianmarian stelianmarian Buna. Cu cateva luni in urma am semnat un antecontract pentru un apartament si am platit in avans cu bani cash tot apartamentul. S-a calculat contravaloarea in ... (vezi toată discuția)
Necesitate incheiere act aditional Ionut Moncea Ionut Moncea Buna ziua, Doresc sa cumpar un loc de parcare, am incheiat o promisiune de vanzare-cumparare care a expirat in luna Noiembrie 2017 dar nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare contract de vanzare-cumparare DrHOOK. DrHOOK. Buna seara, Am un prieten care vinde un apartament,a facut un antecontract de vanzare-cumparare cu un cumparator care a obtinut un credit ipotecar. In ... (vezi toată discuția)