avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Petitie pentru Directorul Scolii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Petitie pentru Directorul Scolii

Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu ce putem face in urmatoarea problema. Directorul Scolii vrea sa schimbe educatoarea de la gradinita, dar toti parintii nu sunt de acord cu aceasta schimbare. putem face ceva in acest sens? astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 12:28, 24 Iunie 2016
Ati discutat cu ambele parti pentru a clarifica motivele pentru care directorul scolii intentioneaza schimbarea educatoarei ?
Da am discutat, dar se pare ca la misloc este vorba doar de un interes personal a Directorului. Deci ma puteti ajuta cum sa procedam?
Problema se pune în felul următor: educatoarea este titulară la acestă grădiniță?
Schimbarea în ce anume ar consta? Schimbă grupa, dar rămâne grădinița? Schimbă grădinița cu altă grădiniță?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva directorului gradinitei lukyan171 lukyan171 Buna, ne confruntam cu o problema si va cerem un sfat. Ce putem face daca sa schimbat educatoarea de la grupa fiului meu desi se stia ca toti parintii nu sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!doresc un sfat in soluționarea problemei pe care o ... Mihaela velea Mihaela velea Buna ziua!Doresc un sfat in soluționarea problemei pe care o am cu directorul și educatoarea fetiței!Pe data de 8 Septembrie am fost anunțată de către ... (vezi toată discuția)
Educatoare bagareata Ony2k2 Ony2k2 Buna ziua, Am mai scris pe forum , este vorba de fetita viitorului meu sot. Avea niste probleme si in urma unui consult psihologic s-a stabilit ca are mare ... (vezi toată discuția)