avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de servitute

Am achizitionat un teren cu certificat de urbanism la care am primit aprobare de P+1+E dar cand am solicitat eliberarea unui aviz de construire am nevoie de drept de servitute. Lucru care notarul nu mi la comunicat, era notarul obligat sa imi comunice acest lucru la achizitia terenului ?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 13:35, 21 Iunie 2016
Nu trebuia sa va comunice acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de superficie - proprietar imobil insa nu si teren cristi_an2000 cristi_an2000 Buna ziua, In cateva cuvinte despre ce este vorba: Parintii mei detin intr-o comuna langa Bucuresti un teren de aproximativ 1000mp pe care este ... (vezi toată discuția)
Abuzurile functionarilor primariei alinh alinh Buna ziua Am si eu o chestiune de rezolvat si anume am depus la primarie un dosar pentru obtinerea autorizatiei de construire conform legii 50/1991.Adresele ... (vezi toată discuția)
Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)