Ur meaza sa ma angajez. Angajatorul mi-a dat o lista cu documentele pe care le solicita, dar nu inteleg anumite cerinte. Va rog sa mi le explicati.
8. Adeverinta stagiu de cotizare de la angakatul anterior. - Pe acesta il am.
9. Angajament date personale conform formularului din atasament. - Nu stiu ce este aceasta...
10. HR Global (acceptance letter HR global - atasat - numele, data si semnatura) - ?
11. Declaratie pe propria raspundere (de completat)
a. Ca nu sunt angajat in alt loc, etc..
b. Persoane in intretinere - nu am e ok
c. Casa de asigurari de sanatate. - atat scrie numai. ?
d. Bifati categoria din care faceti parte la acest punct (daca este cazul atasati documente justificative) - ?
e. Formularele E101 si/sau E102 si/sau A1... aceasta declaratie trebuie completata chiar daca nu ati beneficiat de aceste formulare - caz in care veti declara ca nu ati beneficiat de formularele E101/102/A1. Iar nu inteleg ce sunt aceste formulare?
f.
g.
h. Declaratie pentru venituri luna curenta. - Daca am fost angajat in luna curenta(a uitat contabila sa ma scoata :) ), dar nu mi s-a dat salar, mai trebuie?
Oare aceste documente de unde le iau? Sau se completeaza la angajator in timpul semnarii contractului? Multumesc.
Formularul a1
corciovei
#-o lucrez in olanda cu acest formular si nu stiu prea multe despre asta .De cand a aparut acest formular sefii mei imi acorda un salariu de 1400euro ... (vezi toată discuția)
Formularul e101
GlassPartners
Buna ziua,
as dori sa aflu cum pot obtine formularul E101 din Romania, avand in vedere ca angajatii nostri sunt cetateni romani si lucreaza pentru o firma de ... (vezi toată discuția)