avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cod CAEN activitate intermediere (curtaj)
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cod CAEN activitate intermediere (curtaj)

O firma de peste hotare (din afara spatiului UE) are nevoie de o persoana care sa intermedieze intre aceasta si producatori agricoli (lideri ai producatorilor agricoli) de la care se vor achizitiona diverse produse .

Sunt agent de vanzari, am un PFA pe o activitate agricola si intentionez sa mai adaug inca un cod CAEN ca sa pot desfasura si aceasta activitate de intermediere.

Voi cauta producatorii prin discutii fata in fata, telefonice, cat si virtual pe internet prin reclame. (Ma voi ocupa si de campania de promovare online prin reclama platite sau pe o platforma software pe care o administrez)

Firma respectiva ar dori ca la domiciliul meu sa existe si un punct de colectare al produselor in containere.

In paralel cu aceasta activitate probabil voi desfasura si alte activitati cu alte firme din Romania pe baza de contract de comision.

(In prezent sunt membru intr-un grup de producatori ce desfasoara o activitate similara cu cea a firmei de peste hotare.
Din pacate insa acestia, se pare ca nu au nevoie de serviciile mele sau nu au incredere in capacitatile mele)



M-am gandit ca cea mai buna varianta ar fi sa inchei cu firma de peste hotare un contract de intermediere (curtaj), ca sa nu am prea multe batai de cap cu ei sau cu oamenii insa nu stiu care cod CAEN ar fi mai potrivit si daca am calificarile necesare pt acel cod CAEN.

Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 21 Iunie 2016
Iuli81an, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuli81an , utilizator 04:19, 22 Iunie 2016
Daca lipsa raspunsurilor pe acest subiect daca se datoreaza modului prea direct si aparent nepoliticos de adresare va asigur ca e doar o aparenta.

In persoana sunt politicos, diplomat doar ca online-ul asta uneori ne schimba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen (consultanta ,intermedieri) evelyn26krell evelyn26krell Buna ziua, am un SRL si sunt platitoare de TVA. Pe SRL este activat un singur cod CAEN ,in rest sunt aproape toate codurile in statut. Avand in vedere ca in ... (vezi toată discuția)
Lamurire cod caen mariuselll mariuselll Lamurire cod CAEN la infiintare PFA Nu stiu ce cod CAEN sa caut (lucrez la o firma de productie publicitara) si doresc sa cumpar(intermediez) produse ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4619 cypriusbv cypriusbv Buna ziua As vrea sa stiu mai detaliat la ce se refera codul 4619 -intermedieri in comertul cu produse diverse. Ce activitati pot fi desfasurate cu acest cod ... (vezi toată discuția)