avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs trimis in service trecut de 15 zile
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs trimis in service trecut de 15 zile

Buna seara !
Am trimis un laptop la service Depanero pe data de 6.(produsul a fost achizitionat din emag)
Azi este a16 a de cand l am trimis
Din cate am inteles citind alte postari trebuie sa merg la service si sa le cer negatie de service pe motiv ca nu au reparat produsul in timpul legal de 15 zile calendaristice dupa care sa merg la magazinul de unde a fost achizitionat produsul pentru inlocuire.

Vreau sa stiu cam ce ar trebui sa le spun la service..

Alte discuții în legătură

Produs defect altex cozmapaunita cozmapaunita Buna ! Am achizitionat un laptop in luna aprilie 2016 si dupa nici o luna de zile m_am prezentst cu el la magazin pentru ca se bloca si nu raspundea la comenzi ... (vezi toată discuția)
Garantie si inlocuire produs pt persoana juridica Andrei273 Andrei273 Buna ziua, Am achizitionat un laptop pe firma, Asus Zenbook - 7300 de lei de pe platforma emag, vanzator Flanco. La scurt timp au inceput sa baraie boxele ... (vezi toată discuția)
Produsul neraparat in 15 zile - am dreptul sa cer inlocuirea acestuia cu unul nou? Andrei_Dan_S Andrei_Dan_S Salutare, am o situatie legata de un produs defectat si trimis in service, care in prima faza mi s-a transmis ca pisele pentru reparatie vor ajunge in data ... (vezi toată discuția)