avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract prestari servicii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract prestari servicii

Buna ziua. Am achizitionat in rate de la o companie de telefonie mobila un telefon mobil care este inca in garantie. Am fost la ei pentru a discuta problema si mi-au spus ca il vor trimite la reparat cu conditia sa le duc telefonul in cutia originala, accesoriile si procesul verbal prin care am primit telefonul (nu am primit certificat de garantie). Toate bune si frumoase numai ca la intrebarea mea despre posibilitatea asigurarii unui alt telefon pe perioada de 7-10 zile cat dureaza reparatia, sau posibilitatea de a-mi reduce valoarea abonamentului, raspunsul a fost sec: NU, nu avem procedura in acest sens! Eu ce pot face? Mentionez faptul ca depind de ei intr-u totul (cablu tv, internet, antena, tf. fix) si refuzul de a plati factura la telefonul mobil va avea repercursiuni asupra celorlalte servicii, chiar daca plata abonamentelor tuturor serviciilor se face anticipat. Cu stima.

Alte discuții în legătură

Abuz din partea rcs&rds? lex2013 lex2013 In anul 2004 am incheiat un abonament pe 24 luni, \"Cablelink\", cu 9 dolari pe luna. In abonament este inclus: - internet fix prin cablu - telefon fix - ... (vezi toată discuția)
Denuntarea unilaterala a contractului de prestari servicii bikeoholic bikeoholic Am facut un contract cu RCS&RDS pe 21.12.2009 urmand ca pe 15.01.2010 sa mi se instaleze serviciile pentru care am optat in contract, si anume cablu TV, ... (vezi toată discuția)
Batjocorit de furnizor Silviu13 Silviu13 Sa va prezint problema ... Eu sunt propietar a 2 apartamente in Bucuresti unul in care locuiesc eu cu familia si unul inchiriat . In apartamentul in care ... (vezi toată discuția)