avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Criterii de atribuire
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Criterii de atribuire

Buna ziua.

Care este diferenta dintre pretul cel mai scazut si costul cel mai scazut?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaela_faxmedia , utilizator 12:53, 22 Iulie 2016
Pretul cel mai scazut : se refera exclusiv la pretul / valoarea de achizitie.

Costul cel mai scazut: se determina pe considerente de rentabilitate, utilizand factori precum calcularea costurilor pe ciclul de viata. Deci are in vedere ce cheltuieli se vor face in exploatarea obiectului contractului de dupa momentul achizitiei: consumabile, cheltuieli de intretinere, de mentenanta, cheltuieli cu piese de schimb... diverse. Situatiile ipotetice sunt multe, depinde de situatia specifica.

bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recepție marfă intracomunitară pe bază de aviz. cum se înregistrează factura, ținând cont de costurile adiționale? svisarinescu svisarinescu Buna zaiu, Va rog sa ma ajutati intr-o problema. In luna ianuarie primesc marfa din Germania pe baza de aviz ( packing list) , iar factura o primesc pe 06 ... (vezi toată discuția)
Nelamurire laci73ro laci73ro buna ziua poate sa-mi detalieze si mie cineva care sunt elementele care intra dpdv fiscal si contabil in evaluarea stocurilor multumesc ;) (vezi toată discuția)
Vanzarea unui produs cu valoare de intrare 0 dianacrisan dianacrisan Buna ziua, Am urmatoarea problema daca se poate sa ma ajutati. am primit marfa de la un furnizor extern cu valoare 0, iar eu vreau sa o vand unui client cu ... (vezi toată discuția)