avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitul pe cladiri si terenuri
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitul pe cladiri si terenuri

In cazul in care mi-a venit instiintare de plata a impozitului pe cladiri si curti ,eu avind contract de inchiriere a apartamentului incheiat intre administratorul delegat de primarie si eu ca si persoana fizica,cui m-as putea adresa sa vad daca potrivit legii nr. 207/2015 si a legii nr.227/2015 sunt obligat sa platesc impozit pe cladiri si curti?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:10, 23 Iunie 2016
Pentru clădirile/ terenurile proprietate publică sau privată a unităților administrativ-teritoriale, concesionate, închiriate, se stabilește taxa pe clădire/ teren în condiții similare impozitului pe clădire/teren conform codului fiscal(legea 227/2015), art 455, alin 2 și art 463, alin 2
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla taxare teren Ruxzara Ruxzara Buna ziua, azi am aflat cu stupoare ca, pe linga chiria pe care o platesc primariei pentru curte trebuie sa platesc si o taxa/impozitare catre institutia la ... (vezi toată discuția)
Pentru terenurile date in chirie de catre primarie mai trebuie platite si alte taxe ? smn_goga smn_goga Buna ziua, imobilul proprietate personala este construit pe terenul statului . Mai clar, casa este a noastra , terenul (de sub casa, garaj, curte si gradina) ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladirea ads-ului katap katap Sunt medic veterinar de libera practica iar sediul cabinetului este in dispensarul sanitar veterinar, o cladire ce apartine Agentiei Domeniilor Statului , ... (vezi toată discuția)