Buna seara, va rog mult sa ma ajutati cu lamurirea a 2 aspecte extrem de urgente : am primit in data de 21.06.2016 incheierea civila privind incuvintarea executarii silite si infiintarea popririi de la executor :
1. Am termen 5 zile ca sa fac contestatia la executare, iar a 5 zi este sambata, este tarziu daca o depun luni in 27.06.2016?
2. Cererea de executare silita a fost inaintata executorului :,, de subscrisa -Firma de recuperare Kredit....prin Avocat …( Cabinet individual avocatura) pot sa invoc in contestatia la executare faptul ca firma de recuperare nu a fost legal reprezentata, conf. art.84.CPC si sa solicit anularea actelor de executare silita ? In sensul ca nu a fost reprezentata de proprii juristi conf. Decizia 9/2016 ICCJ? Va multumesc foarte mult
Va multumesc foarte mult pentru raspuns. Nu am inteles bine din decizia 9/2016 : pot fi reprezentati doar de angajatii lor , pentru ca cererea de executare s-a inaintat executorului printr-un Cabinet individual de avocatura, deci o alta persoana juridica?
Societatea creditoare ( Banca, IFN, etc ) nu poate fi reprezentata de catre o alta societate comerciala sau de avocatii / consilierii juridici ai acesteia din urma.
Proprire salariu
Tisha89
Azi am primit mail de la ING, Banca la care am salariu, ca am o proprire de la un execuție judecătoresc în valoare de 6000 lei. În trecut am avut un card ... (vezi toată discuția)