avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Avalista nu are bunuri , ce e de facut ?
Discuție deschisă în Executare silită

Avalista nu are bunuri , ce e de facut ?

dupa cum spune si titlul , intrebarea mea este legata de procedura executarii silite mai exact atunci cand in cadrul ei , avalista bo nu are bunuri in patrimoniul sau iar firma emitenta este in procedura falimentului , exista un mod in afara de cererea infintarii popririi asupra avalistei de a recupera acei bani ? Atragerea raspunderii avalistei ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua marieta09 marieta09 Am o firma ,am dat marfa unui client in baza unui contract el nu a achitat iar eu acum nu mai pot plati datoria si am primit somatie de executare ,pot iei sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare-partajul bunurilor comune ginacoseru ginacoseru am un bilet la ordin avalizat de catre administratorul soc x.acesta se afla in procedura falimentului. biletul a fost primit garantie si completat in luna ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ies dintr-o firma si asociatul meu nu vrea cioceanu mona cioceanu mona eu nu mai vreau sa am nici o legatura cu firma la care sunt asociat si administrator. Vreau sa ies din firma si sa i-o las celuilalt asociat si administrator. ... (vezi toată discuția)