avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale se poate relua activitatea societatii inainte de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

se poate relua activitatea societatii inainte de expirarea termenului stabilit initial;

buna ziua,
daca am suspendat activitatea unei firme pe 3 ani si dorim sa reluam activitatea dupa 3 luni de la suspendare se poate??
daca da,ce acte avem nevoie
ma gandesc ca tot la ORC trebuie sa ajungem #-o,dar dosarul ce acte ar tebui sa contina
multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: timi , utilizator 19:17, 17 August 2009
DA, se poate relua activitatea societatii oricand pe perioada suspendarii, printr-o declaratie depusa la ORC (ulterior anuntata aceasta modificare si la finante).
Puteti suspenda si ridica suspendarea functionarii unei societati comerciale atunci cand considerati ca este cu putinta.
Mergeti la ORC si faceti toate demersurile la Biroul Unic.
DA,
este o declaratie data de asociati sau exista vreun formular de la ORC.
presupun ca va trebui sa achitam si o taxa,nu??
multumesc frumos!
mirela stefania a scris:

este o declaratie data de asociati sau exista vreun formular de la ORC.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare firma-rog ajutor bialuca1978 bialuca1978 am o firma cu activitatea suspendata si o cunostinta mi-a propus sa i-o cedez ce acte ar trebui sa semnez pentru a nu avea probleme pe viitor (procese ... (vezi toată discuția)
Procedura si actele necesare suspendari activitati firmei ContSters127791 ContSters127791 Buna ziua frati de suferinta romani !!! Am un SRL si datorita <<bucuriilor>> facute zilnic de Guv. BOC X-(X-(sunt nevoit sa suspend activitatea ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate CHANEL CHANEL Buna ziua,va rog daca cineva ma poate indruma vizavi de urmatoarea speta : O societate comerciala ,microintreprindere,cu 2 angajati ,cod CAEN =4711,are ... (vezi toată discuția)