avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe dobanda unui credit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe dobanda unui credit

Buna ziua,
Sper sa ma lumineze cineva . In data de 21 iunie 2016, tatal meu a primit o instiintare de la Anaf, cum ca a castigat venituri din investitii in anul 2014. A fost la Anaf si i-au spus ca datoreaza impozitul pentru o dobanda castigata in 2014, cand a luat un imprumut de la o banca dar a mai tinut banii in cont pentru ca atunci nu avea ce sa faca cu ei .
El are salariat atunci , acum este pensionar .
I-au dat formularul 200 sa-l completeze si sa-l depuna .
Care sunt acum obligatiile lui ?
Astept raspunsul dumeavoastra .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:54, 23 Iunie 2016
Pentru impozitarea venitului din dobanzi bancare, in niciun caz nu persoana care incaseaza venitul nu il declara prin d200. Impozitarea dobanzii (este corect chiar daca aveati si salariu in acelasi timp) si declararea se face de catre banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din transferul titlurilor de valoare, altele decat partile sociale si valorile mobiliare in cazul societatilor inchise Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna seara, Tatal meu detine actiuni la a o socieate inchisa si i s-a facut o oferta de cumparare. In respectiva oferta i s-a specificat ca va avea obligatia ... (vezi toată discuția)
Impozit anaf diana_1990 diana_1990 Buna ziua.Am un cont la banca de 35.ooo euro si o garsoniera cumparata de mine.Banii i-am strans de-a lungul a 6 ani,sursa lor fiind mama,care lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Venituri din investitii, nu sunt salariat. ce declaratie depun? forumistul forumistul Am numai venituri din investitii, nu sunt salariat. Ce declaratie depun la ANAF pentru calculul Asigurarolor de Sanatate ? Nu sunt persoana fara venituri ... (vezi toată discuția)