Am numai venituri din investitii, nu sunt salariat. Ce declaratie depun la ANAF pentru calculul Asigurarolor de Sanatate ?
Nu sunt persoana fara venituri deci nu depun formularul 604.
Ce formular trebuie sa completez ca sa ma declar persoana cu venituri din investitii ( Cod Fiscal art.155 f) )
Ca sa ma inregistrez in acest fel pentru , contributia la Asigurarile de samatate
Altfel fara nici o declaratie ANAF ar banui ca sunt fara venituri ( si nu sunt ) si nu contribui la asigurarile de sanatate.
Veti completa si depune d200 pana la 25 mai 2016 insotita de copia dupa adeverinta primita de la broker in care se scrie valoarea castigului sau pierderii realizate in anul precedent din tranzactiile la bursa.
Idea intrebarii era cat platesc la contributiile de sanatate, ca se platesc la ANAF. Cine calculeaza cat platesc pe luna , sau cand platesc ? Sunt obligat sa platesc contributii de sanatate , ANAf-ol cum stie acum in martie cat sa-mi spuna sa platesc contributia de sanatate pe martie , sau pe aprilie ? Declaraita 200 se da in Mai si se calculeaza cel mai devreme prin iulie ? Eu cum platesc si cat la contributiile de sanatate ? E posibil sa-mi spuna ca nu am platit , sau nu am platit cat trebuie...