avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie ca martor intr-un dosar penal privind ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie ca martor intr-un dosar penal privind achizitia de tutun nemarcat.

Buna ziua.Am primit azi o citatie sa ma duc la sediu Ipj in calitate de martor in cauza privind Achizitia Tutun Nemarcat.Acum un an de zile am cumparat cate un kg de tutun la 2,3 luni de la cineva din tara timp de cateva luni bune.Am colaborat doar prin messenger,telefon si sms,nestiind cine este persoana respectiva. Tutunul a fost cumparat pentru consum propriu,adica pentru tatal meu prin intermediul postei,pe numele meu.Eu nu am fumat in viata mea.Trebuie sa-mi fac griji in vreun fel? eu nu am vandut la nimeni,doar pentru tatal meu,care-i pensionar si e pescar si fumator inrait. Multumesc
Cel mai recent răspuns: robert paul , utilizator 19:54, 23 Iunie 2016
Veți afla după audiere dacă va vor și pe dvs. sau doar pe vânzător.
Ar fi bine sa mergeți în asa fel încât sa știți cum sa declarați.
Adică sa știți înainte de a fi audiat.
Multumesc de raspuns.Dosarul a fost deschis in 2015,iar eu am primit citatia ca martor,azi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutun vrac lili.gheorghe04@gmail.com lili.gheorghe04@gmail.com Buna seara! In decursul anului 2019 am cumpărat de pe olx.ro 3 kg de tutun vrac pentru mine si sotie, mentionez ca de fiecare data am comandat 1kg/ ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am si eu o problema . am primit o.citatie de la diicot ... alexe001 alexe001 Buna ziua. Am si eu o problema . Am primit o.citatie de la Diicot pentru audiere in calitate de martor intr.un dosar de trafic de droguri . Chestia e ca ... ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti?? ce pot paiti acesti trei tineri in cel mai bun caz, si ce pot pati in cel mai rau ... (vezi toată discuția)