avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul concediu medical Cod 14,
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul concediu medical Cod 14,

Buna Ziua,

As avea o intrebare si va rog frumos sa ma ajutati,socrul meu are cancer si e cu codul 14 din luna mai,in ianuarie a fost operat cu piciorul si din ianuarie pana in data de 5 mai a fost in CM platit 75%,in aprilie am primit vestea cea rea ca are cancer,din data de 5 mai doctorul Oncolog i-a dat CM 100%,problema e ca cu un salar de incadrare de 1250 din luna mai el a primit salar doar 689 de ron,am fost la firma sa intrebam de ce a luat asa putin salar,si raspunsul era ,domnul a luat cat i s-a cuvenit,intrebarea mea este ,daca imi puteti calcula salarul lui (luna mai-3zile cu 75% restul 18 zile cu 100% ,)va multumesc frumos pentru ajutor,astept cu nerabdare rsapunsul,

Alte discuții în legătură

Calculul concediului medical cand esti in somaj speranta1977 speranta1977 Buna ziua As vrea sa stiu si eu cum se calculeaza concediul medical cand esti in somaj tinand cont de faptul ca eu in luna aprilie intre 06 aprilie si 05 mai ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare concediu medical pentru un pacient cu cancer andry12 andry12 Buna ziua. Va cer ajutorul intrucat am ajuns la disperare cu doctorii din Romania si nu mai stiu la cine sa apelez si cum se aplica legea in tara ... (vezi toată discuția)
Plata concediilor medicale IrimieDumitru IrimieDumitru In 09.12.2010, in timpul serviciului, mi-am fracturat tibia piciorului drept. am fost iternat la Spitalul Clinic de Urgente Sibiu. Am fost externat (pe ... (vezi toată discuția)