avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sold -debit la cont in banca !
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sold -debit la cont in banca !

O firma la infiintare a deschis un cont de capital social 200 lei + internet banking, este normala ca banca dupa 1 an de zile sa ceara un comision-sa oblige clientul SRL /PJ sa plateasca comision aferent contului prin care nu au fost efectuate nici o tranzactie ?

Ms.
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 08:27, 24 Iunie 2016
Este normal ca orice serviciu să fie plătit. De ce doriți gratuitate? Citiți condițiile contractuale.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capital social retras din banca si contul a ramas fara bani CDT85 CDT85 Buna ziua, Mi-am infiintat o firma la sfarsitul anului si zilele trecute am hotarat sa imi retrag capitalul social din banca - 200 de lei - care era intr-un ... (vezi toată discuția)
Am solicitat bancii serviciu gratuit si m-am ales cu bonus: serviciu platit fara ca ei sa considere necesare precizari in acest sens floddy4us floddy4us Va salut, Prezint succint situatia si apoi detaliez. Am Card de credit pentru care am solicitat activarea serviciului de internet banking oferit gratuit ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi mut afacerea pe o firma offshore? Amandineig Amandineig Va salut, Mi-a intrat in cap ideea sa imi deschid o firma offshore...problema este ca nu prea am habar cu ce se mananca astea, asa ca ii rog mult pe cei ... (vezi toată discuția)