avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Legea MILoG din Germania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Legea MILoG din Germania

Buna ziua.
As fi curios daca Legea MILoG din Germania se aplica si pentru angajatorii persoane juridice romane cu salariati incadrati in Romania. Legea MILoG din Germania este legata de salariul minim din Germania. Iata o traducere [ link extern ]
Mai concret: Un transportator roman - curierat ar intra sub incidenta legii MILoG daca tranziteaza Germania.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 24 Iunie 2016
"Legislatia salariului minim nu se mai aplica pentru cursele de transport in tranzit, ci numai pentru cursele de caboraj sau cu incarcare/descarcare din/in Germania."
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna esterna si salariu pe germania contaama contaama BUNA ZIUA, VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI CU CATEVA INFORMATII DESPRE FIRMELE DE TRANSPORT CARE AU CONTRACTE CU CLIENTI IN GERMANIA. AM O SOCIETATE CARE ... (vezi toată discuția)
Legea salariului minim in germania biti biti Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti daca Legea salariului minim in Gemania se aplica in Romania de la 01 ianuarie 2015 , activitatea firmei fiind de transport ... (vezi toată discuția)
Programul milog din germania mircya2 mircya2 buna ziua vreau sa intreb daca sunt administrator si descarc si incarc din germania trebuie sa fiu angajat si sa platesc cei 8.5euro pe ora cat sunt pe ... (vezi toată discuția)