avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... programul milog din germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

programul milog din germania

buna ziua
vreau sa intreb daca sunt administrator si descarc si incarc din germania trebuie sa fiu angajat si sa platesc cei 8.5euro pe ora cat sunt pe germania ,mentionez am o firma srl
Cel mai recent răspuns: mircya2 , utilizator 14:10, 7 Martie 2015
Suspendare provizorie a aplicabilităţii Legii Federale a salariului minim (MiLOG) în cazul operaţiunilor de transport în tranzit, efectuate de transportatori străini.

[ link extern ]
am inteles ca sa suspendat dar numa tranzitu dar eu daca incarc din romania si descarc in germania si din germania incarc si descarc in romania ce trebuie sa fac daca sunt administrator ,trebuie sa fiu angajat obligatoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim conform legilor din germania 8.5 euro/ora ? seli seli Buna ziua ! Pentru un sofer care va tranzita Germania si va avea ca destinatie (loc de depozitare Franta) , va trebui acordat salariu conform salariului ... (vezi toată discuția)
Legea salariului minim in germania biti biti Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti daca Legea salariului minim in Gemania se aplica in Romania de la 01 ianuarie 2015 , activitatea firmei fiind de transport ... (vezi toată discuția)
Legea milog din germania emilio67 emilio67 Buna ziua. As fi curios daca Legea MILoG din Germania se aplica si pentru angajatorii persoane juridice romane cu salariati incadrati in Romania. Legea MILoG ... (vezi toată discuția)