avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim conform legilor din Germania 8.5 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim conform legilor din Germania 8.5 euro/ora ?

Buna ziua !
Pentru un sofer care va tranzita Germania si va avea ca destinatie (loc de depozitare Franta) , va trebui acordat salariu conform salariului minim din germania 8.5 euro/ora ?
Care sunt procedurile in aceasta situatie ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:48, 9 Mai 2016
Din cate cunosc, a fost decisa suspendarea provizorie a aplicabilităţii Legii Federale a salariului minim (MiLOG) în cazul operaţiunilor de transport în tranzit, efectuate de transportatorii străini.
Ultima modificare: Luni, 9 Mai 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna esterna si salariu pe germania contaama contaama BUNA ZIUA, VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI CU CATEVA INFORMATII DESPRE FIRMELE DE TRANSPORT CARE AU CONTRACTE CU CLIENTI IN GERMANIA. AM O SOCIETATE CARE ... (vezi toată discuția)
Programul milog din germania mircya2 mircya2 buna ziua vreau sa intreb daca sunt administrator si descarc si incarc din germania trebuie sa fiu angajat si sa platesc cei 8.5euro pe ora cat sunt pe ... (vezi toată discuția)
Salariu minim germania 2015 ncris78 ncris78 La 01.01.2015 a intrat in vigoare legea salariului minim in Germania, respectiv 8.5 euro/ora. Se presupune ca si soferii firmelor de transport, care efectueaza ... (vezi toată discuția)