Sunt in proces civil cu Casa de Pensii ,si la Tribunalul Bucureti [apel] solutia a fost nefavorabila,in urma recursului la Curtea de Apel Bucuresti,solutia a fost favorabila,parata a contestat decizia,am depus intampinare la contestatie,acum parata depus contestatie la executare,privind lamurirea intelesului,intinderii sau aplicarii titlului executoriu la decizia civilain acest timp am depus intampinare,,termenul este pe data de 31-06-2016 se poate anula decizia definitiva pronuntata,in acest timp pot a solicita inceperea executarii silite,daca pot astept lamuriri..Cu multumiri...:justcuz:
Va supun atentiei urmatoarele:are legatura cu,si in cauza expusa anterior-Am primit o instiintare din partea Curtii de Apel referitoare la calitatea mea de Intimat ,ca :sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si a invoca exceptii:am obligatia de a DEPUNE iNTAMPINARE,si surpriza este ca am un alt numar de dosar,si termen de 30 de zile,insa cum am precizat mai sus eu am depus intampinare acum 3 zile, deoareca am termen pe 30-06-2016.Astept o explicatie....multumesc.
Exista posibilitatea unei erorri, respectiv sa fi fost depusa de 2 ori aceeasi cerere de chemare in judecata (de exemplu, prin e-mail si prin posta).
Va sfatuiesc sa verificati la instanta daca este vorba despre aceeasi actiune sau alta actiune, caz in care ar trebui, intr-adevar, sa depuneti intampinare.
In orice caz, sesizati instanta in cazul in care este vorba despre aceeasi cerere de chemare in judecata.