avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces pe contencios administrativ si fiscal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

proces pe contencios administrativ si fiscal

Sunt in proces civil cu Casa de Pensii ,si la Tribunalul Bucureti [apel] solutia a fost nefavorabila,in urma recursului la Curtea de Apel Bucuresti,solutia a fost favorabila,parata a contestat decizia,am depus intampinare la contestatie,acum parata depus contestatie la executare,privind lamurirea intelesului,intinderii sau aplicarii titlului executoriu la decizia civilain acest timp am depus intampinare,,termenul este pe data de 31-06-2016 se poate anula decizia definitiva pronuntata,in acest timp pot a solicita inceperea executarii silite,daca pot astept lamuriri..Cu multumiri...:justcuz:
Buna ziua,

Este recomandabil sa asteptati pana la finalizarea procesului. Daca va castiga Casa de pensii procesul, va cere intoarcerea executarii.

Succes!
Va multumesc ,
Va supun atentiei urmatoarele:are legatura cu,si in cauza expusa anterior-Am primit o instiintare din partea Curtii de Apel referitoare la calitatea mea de Intimat ,ca :sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si a invoca exceptii:am obligatia de a DEPUNE iNTAMPINARE,si surpriza este ca am un alt numar de dosar,si termen de 30 de zile,insa cum am precizat mai sus eu am depus intampinare acum 3 zile, deoareca am termen pe 30-06-2016.Astept o explicatie....multumesc.
Buna ziua,

Exista posibilitatea unei erorri, respectiv sa fi fost depusa de 2 ori aceeasi cerere de chemare in judecata (de exemplu, prin e-mail si prin posta).
Va sfatuiesc sa verificati la instanta daca este vorba despre aceeasi actiune sau alta actiune, caz in care ar trebui, intr-adevar, sa depuneti intampinare.
In orice caz, sesizati instanta in cazul in care este vorba despre aceeasi cerere de chemare in judecata.

Succes!
MULTUMESC ...!

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare Zamfira Gabriela Zamfira Gabriela Buna ziua, Am dobandit prin succesiune o casa cu teren. Problema ar fi ca, conform sentintei detin doar o cota de 13/16 din imobil datorita faptului ca ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta pt cererea de suspendare provizorie a executarii Krissia . Krissia . 1. Am un litigiu de munca, in care am castigat, dandu-se o sentinta pe fond in acest sens. Ulterior, am constatat ca desi exista in cuprinsul hotararii ... (vezi toată discuția)
Cerere stramutare proces civil mary6 mary6 Buna. Va rog frumos,doresc sa stiu si eu daca; la o cerere de stramutare proces civil,pe motiv de banuiala legitima: 1. procesul judecandu-se la tribunal ... (vezi toată discuția)