avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobil

Buna am o problema si daca ma puteti ajuta.Deci a fost in divort fara partaj acuma o parte ar vrea sa vinda imobilul si sa imparta in jumatate dar pe cale amiabila nu merge deci una din parti nu vrea sa vinda dar Nici bani sa de-a jumatate ce solutii ar fi.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:39, 24 Iunie 2016
Meregti in instanta. Nimeni nu este obligat sa ramana in indiviziune
Doar prin proces veți rezolva problema.
Trebuie însă să știți că dacă nu are nimeni bani sa dea celuilalt mai bine vindeți.
După un proces de 1 an sau mai multi ani tot acolo se va ajunge dacă nu are nimeni bani sa dea celuilalt.

Insa...cel carelocuieste acolo poate fi avantajat dacă nu se deschide proces cat mai repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire buna ziua. in urma cu 7 ani am mostenit jumatate dintr-un apartament ... GavDana GavDana Buna ziua. In urma cu 7 ani am mostenit jumatate dintr-un apartament cu 4 camere. De atunci in apartament a locuit doar matusa mea care a mostenit cealalta ... (vezi toată discuția)
Partaj dificil! Tarzan2012 Tarzan2012 Doua surori au dezbatut succesiunea dupa tatal lor. Au mostenit o casa si teren. De taiat casa pe din doua nu se poate,asa ca sora A.i-a propus sorei B. ca ... (vezi toată discuția)
ce presupune un cadastru pentru partaj? cristianoT cristianoT Sunt proprietar al unei case cu coproprietate in indiviziune cu vecinul meu. Eu doresc sa vand partea mea din casa iar in urma realizarii unui antecontract de ... (vezi toată discuția)