avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate parcare in fata curtii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

parcare in fata curtii

Buna ziua,
Am inteles ca in fata curtii poti parca daca ai acces si placuta care sa semnalizeze aceasta. Conform carei reglementari, daca vreti sa mentionati. Mereu gasesc accesul in curte ocupat si persoane care comenteaza ca nu am cumparat si locul din fata portii. Macar bunul simt ar trebui sa functioneze. Sunt sigura ca daca s-ar intampla invers nu i-ar conveni. Asta este Romania si nu se va schimba.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:30, 30 Iunie 2016
Parcarea de domiciliu este reglementata de primarie prin emiterea unor ecusoane pe care se trec nr. autovehicul si zona de parcare.
Fiind domeniu public, nu se stabileste un loc fix pentru parcarea unei anumite masini. In mod normal, calea de acces in curtea dvs. trebuie pastrata libera. Ar trebui sa sesizati primaria, in scris, cu nr. de inregistrare/ data pentru a planta un semn de circulatie pentru lasarea accesului liber in curtea dvs., numai pentru locatari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o problema cu vecinul Vanos Vanos Buna ziua , apelez la d-voastra ca poate imi puteti oferi o solutie... In curtea mea sunt 3 case , vecinii ca sa ajunga la ei trebuie sa treaca prin curtea ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru panou publicitar Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara, aveti idee daca este nevoie de autorizatie pentru a monta un panou cu mesajul : Parcarea interzisa/ panoul va fi montat pe gardul curtii ... (vezi toată discuția)
Gararea unui autovehicul de marfa intr-un loc public traianmusat traianmusat Care este temeiul legal in baza caruia un autovehicul de marfa, apartinator unei societati comerciale, poate fi garat intr-un loc public, ( ... (vezi toată discuția)