avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... scutire impozit venit pentru 'Maestru Emerit al ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

scutire impozit venit pentru 'Maestru Emerit al Sportului'

Buna ziua,
Doresc sa stiu daca o persoana distinsa cu gradul de 'Maestru Emerit al Sportului' beneficiaza de vreo scutire / reducere de impozit pe venit.
Multumesc anticipat,
Niculae Dan

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladiri pt. persoane cu handicap accentuat a1a1 a1a1 As dorii sa-mi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari -o persoana cu handicat accentuat beneficiaza de scutirea pt impozitul pe o cladire si pe pamant ... (vezi toată discuția)
Salariat cu handicap Radu Aura Radu Aura Un salariat a prezentat un certificat de incadrare in grad de handicap mediu. Din Codul fiscal inteleg ca nu poate beneficia de scutire impozit neavand un ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe venit floryn70 floryn70 Christos a inviat. Va rog sa-mi raspundeti si mie referitor la: Cu vreo luna si ceva in urma am vandut niste actiuni SIF si am obtinut niste venituri, la ... (vezi toată discuția)