avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract cu durata minima ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract cu durata minima contractuala-firma de telefonie

Dupa cum stim, firmele de telefonie mobila/internet incheie contracte cu d urata minima contractuala-12 sau 24 luni si daca reziliezi mai devreme iti cer "Daune", adica sa platesti toate lunile ramase.
Din ce auzisem/citisem pe net, anumite tribunale au declarat acest lucru ilegal si s-ar putea rezilia contractul fara sa mai platesti nimic. Poate cineva sa ma lamureasca?

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet aalliinnuuttaa aalliinnuuttaa anul trecut am facut contract cu rds-rcs pentru cablu. au venit l-au montat, mi-au dat si un telefon mobil fix pe care am platit 50 lei si zic ei au minute ... (vezi toată discuția)
Internetul mobil merge slab, ce pot sa fac?? ContSters118896 ContSters118896 Buna ziua. Am o problema.Am conectat inernet mobil de la [i][EDITAT][/i], nelimitat in 2008 decembrie cu 2 ani de contract.E bine cind am pus internetul la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract bogdan1405 bogdan1405 Buna ziua!Am facut acum o luna contract cu UPC pe 24 de luni.Acum doresc sa reziliez si am tot cautat pe net despre acest subiect.Am aflat ca e dreptul tau ... (vezi toată discuția)